BESTELLING PLAATSEN

Wij zijn op werkdagen via email en telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00. Houd je bestel-/ordernummer bij de hand of vermeld het in je mail.

Wil je een email sturen? Dat kan naar info@koopalles.nl.

Telefonisch kan je ons bereiken via (+31) 0624549218.

Buiten werktijden kunnen we helaas niet direct reageren. Maar wees gerust, op werkdagen zal je vraag zeer snel in behandeling worden genomen.

Op werkdagen wordt je bestelling direct ingepakt en opgehaald in onze magazijn. Binnen 1 werkdag kan je het thuis verwachten.

Als je bij ons bestelt, krijg je standaard 2 jaar garantie. Mocht het artikel onder normale omstandigheden binnen 2 jaar stoppen met werken, dan nemen wij alle zorg op ons. Je kunt het artikel opsturen ter reparatie. Als repareren niet lukt, krijg je van ons een vervangend exemplaar.

Ja, dat kan. Je kunt bij ons ook achteraf betalen.

Achteraf betalen wordt mede mogelijk gemaakt door Klarna Pay Later en kost 1,99. Kies bij het afrekenen simpelweg voor ‘Achteraf betalen met Klarna’. Wij verwachten dan dat je de betaling pas verricht als je het pakketje hebt ontvangen.

Let op: achteraf betalen kost wel 1,99 euro extra die wij aan de bemiddelaar moeten afstaan.

Koopalles.nl hanteert de meest gebruikte betaalmethoden van Europa. Zo kan je eenvoudig, veilig en snel afrekenen.

Ook met PayPal en Mastercard kan je bij ons zorgeloos afrekenen.

Als je bestelling nog niet uit onze magazijn is, kan je deze uiteraard annuleren en wijzigen. Op werkdagen 17:00 worden de bestellingen opgehaald door de koeren.

Zorg ervoor dat je de wijziging vóór 16:00 doorgeeft.

VERZENDING & LEVERING

Is je bestelling boven 50 euro, dan zijn de verzendkosten GRATIS*. Onder de 50 euro kan jij kiezen uit de verschillende verzendmethoden. Verzendkosten binnen Nederland zijn 5,95.

Klanten in België en Duitsland betalen 7,95 verzendkosten voor bestellingen tot 50,-.

Voor meer gedetailleerd info over onze verzendtarieven verwijzen wij je naar de pagina met verzendinformatie.

Op werkdagen vóór 17:00 besteld, is de volgende dag in huis.

Klanten in het buitenland, zoals België en Duitsland kunnen rekening houden met een levertijd van 1-2 werkdagen.

Voor meer informatie over levertijden, ga naar de pagina Verzending & Levering.

Ja, wij verzenden direct uit Nederland en leveren binnen 1 werkdag! Alle producten die op voorraad zijn op de site, hebben wij in onze magazijn en kunnen direct leveren.

Op werkdagen wordt je bestelling direct ingepakt en opgehaald in onze magazijn. Binnen 1 werkdag kan je het thuis verwachten.

Ja, dat kan. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling op te halen bij een ophaalpunt bij jou in de buurt. Zo loop je nooit een koerier mis en hoef je ook niet thuis te wachten tot je bestelling wordt geleverd. Bovendien is het goedkoper te kiezen voor Ophaalpunt.

Bij het afrekenen kan je aangeven hoe je je bestelling geleverd wilt krijgen en bij welke pakketpunt jij het geleverd wilt hebben.

Voor meer informatie over leveringen, ga naar onze pagina met verzendinformatie.

Jazeker! Zodra je een bestelling plaatst wordt je meerdere malen via de mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook krijg je een track en trace code waarmee je het pakketje kunt volgen tot aan de levering.

Let op: zorg dat je het juiste email adres invult om status updates te ontvangen. Krijg je deze niet, dan heb je waarschijnlijk je mailadres verkeerd doorgegeven.

Het kan ook zijn dat de mails in de spam/reclame folder van je mail komen.

Hoewel 98% van de pakketjes op tijd worden geleverd, kan het door drukte wel eens voorkomen je bestelling 1 of 2 dagen vertraging heeft. Dit gebeurd bij minder dan 2% van alle bestellingen. Wij vragen hiervoor je begrip en beloven er alles aan te doen zodat je zo snel mogelijk je bestelling ontvangt.

Wij vragen in dat geval nog een klein beetje geduld.

RETOURNEREN

Ja zeker, retourneren mag binnen 35 dagen! Ben je niet tevreden met het product, stuur het dan terug!

Wij vinden het wel zo netjes als je de originele verpakking nog hebt bewaard in nieuwstaat. Dus weet je nog niet of je je bestelling wilt houden, gooi de verpakking bij voorbaat niet weg. Misschien kunnen wij iemand anders er dan blij mee maken.

Zodra wij het je retour in ontvangst nemen, krijg je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening gestort!

Retour aanmelden kan via onze Retour Portaal. Je kunt daar zelfstandig de stappen doorlopen en een retour label downloaden. Met de retourlabel kan je het pakketje gratis afgeven bij de desbetreffende pakketdienst bij jouw in de buurt.

Kom je er niet uit en wil je liever dat wij de retourlabel naar je mailen? Stuur dan een mail naar info@koopalles.nl met het verzoek om te retourneren. Je krijgt dan van ons een retourlabel waarmee je het pakketje af kunt geven bij de desbetreffende pakketdienst.

Ja, binnen 35 dagen mag je het product gratis retourneren. Maak hiervoor een retour label aan op onze Retour Portaal. Hiermee kan je kosteloos de bestelling retourneren.

Bepaalde hygiënische producten kunnen niet retour. Bij producten met een hygiëne zegel vervalt het retourrecht als de zegel wordt verbroken. We hopen dat dit vanzelfsprekend is en vragen ook begrip daarvoor. Voorbeelden van dergelijke artikelen zijn:

  • Gebruikte tandenborstels
  • Gebruikte dermarollers
  • Gedragen ondergoed

Mocht reden van retour zijn dat het artikel defect is, dan kan je het natuurlijk wel altijd retourneren zonder reden.